Anbefaling: Letsrecover på Tumblr

 

Because recovery is worth it. En Tumblr hvor hvem som helst kan stille spørsmål om hva som helst, så lenge det er relatert til recovery.
Er du i recovery?
Vurderer du å begynne recovery?
Har behandleren din sagt noe du er usikker på?
Ønsker du gode linker til forskning/vitenskap?
Lurer du på noe?
Besøk letsrecover.tumblr.com

I hovedsak foregår alt på engelsk, men man kan også få svar på norsk, tysk, finsk eller kroatisk ved behov. (Eller bruke Google Translate.)
Selv er jeg med på å svare på spørsmål en gang iblant. Totalt er vi 9 (eller flere?) som svarer på spørsmål her hver eneste dag. Vi deler av våre egne erfaringer, viser til forskning og vitenskap, og er uten unntak pro-recovery. Grunnlegger og eier er Amalie (@amalielee på Instagram).

Eksempel:

Anonymous asked: You need to stop encouraging obesity. BMI 25 is overweight and not healthy. Being obese is Even worse than being underweight so stop with this "3000" bullshit. Our bodies don't need that much food for fuck sake.

Dette spørsmålet ble stilt i mars. Innholdet i spørsmålet er ikke riktig på noen måte overhodet. Svaret er mitt favorittsvar på hele Tumblr-siden! Så hva er svaret? Les det HER.

 

 


#spiseforstyrrelse #spiseforstyrrelser #anoreksi #bulimi #ortoreksi #ednos #hjelp #tips #råd #veiledning #fakta #informasjon #recovery #frisk #syk #tumblr #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits