Hvordan er det å være innlagt? Kjør spørsmålsrunde!

 

Syk og svak og dårlig bak sitter jeg her og sturer. Våknet med støggvondt i halsen og energinivå på minussiden. Jeg har ikke orket å forbarme meg over oppvasken engang, og det sier mye: Jeg pleier nemlig å vaske opp minst to ganger om dagen.

On the bright side #1. Oppvasken står fremdeles der i morgen, og den vil innen da likevel ikke ha vokst seg uoverkommelig. Den tar maks en halvtime, hvis jeg velger å være treig.
On the bright side #2. Stort sett blir jeg aldri skikkelig syk, faktisk. Jeg er sånn som dette i 1-2 dager og blir bra igjen før jeg blir verre. Bank i bordet.
On the bright side #3. Ettersom jeg ikke vasker opp eller pakker ut, fikk jeg tid til å huske et spørsmål jeg fikk av ei jeg kjenner. I innboksen min på Facebook spurte hun om jeg ikke kunne lage et innlegg om å være innlagt?

Jeg har tenkt mye på dette innlegget. Og kommet frem til stadig mindre, hvis det i det hele tatt er mulig. Altså, jeg vil veldig gjerne skrive dette innlegget, men. Innleggelse er så komplekst. Det er så mye som kan nevnes, og hvor skal man begynne, og hva er egentlig interessant for utenforstående?
Derfor tenkte jeg å prøve dette. Det fordrer selvfølgelig at det faktisk kommer noen spørsmål, så jeg setter veldig stor pris på om dere bare kunne notert ned et par saftige fraser i kommentarfeltet. Jeg lar det gå tre dager før jeg svarer her. På forhånd takk :-)

 

 

.. Ok da, jeg ser sånn ut:

 

3 kommentarer

Anne

13.06.2012 kl.14:39

god bedring, moroklump! <3

Marilyn

13.06.2012 kl.21:07

God bedring suppa <3 ;)

Spørsmål ja... HMM..

Hvordan var det å våkne opp om morgenen, etter den aller første natten på psykiatrisk?

Husker du om du hadde noen spesielle tanker?

:P

Stine

16.06.2012 kl.12:07

Liker bloggen din :o)

Føler du at det hjelper å være innlagt?

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits