Bildedryss fra mitt superinnholdsrike liv!

I går innså jeg plutselig at jeg ikke hadde postet særlig mange bilder siden jeg ble innlagt (for snær TUSEN uker siden). For jeg fant dette bildet av Petter (kyllingen altså) som jeg og mamma lagde i påska! Fine, fine Petter <3

 


Og jeg husker ikke når det var og jeg gidder ikke sjekke, med la oss si at det var i april. I alle fall lagde jeg nammis! Dette smakte eplekake, og er:
1 eple, 1/2 boka Cottage Cheese, 2 dråper vaniljeessens, honning, søtning, en klype kardemomme, og masse kanel. Tror jeg husket alt? Stekes i ovnen en stund og jippi! 

Dagen etter Wannabe-Eplekake kom en ikke fullt så kulinarisk opplevelse. Takk, Tine Meierier.. Eh. Dette er ikke et innlegg hvor jeg vil fraråde Tine Meierier, for sånne feil kan skje alle! Yoghurten og müslien var egentlig helt fine, MEN det hadde tydeligvis dannet seg en luftlomme inni der et sted, så området ikke holdt seg kaldt nok.
Det verste var at jeg fant dette etter kanskje fem munnfuller. Fy faen. 

Så, en dag i mai, hadde jeg det støggeste morratrynet i hele verden. Det var så hysterisk morratryne at det måtte få bli med videre i evigheten, syntes jeg. Det er i grunnen merkelig at jeg klarte å tenke på å forevige noe som helst, når hjernen IKKE hadde kommet i gang ennå. Ja, for dere ser jo det?! Sløvt, pløsete og hovent ansikt, og et tomt zombie-blikk som ikke vitner om hjerneaktivitet whatsoever. Og lilla poser, de er jo for fanden like store som Russland. 
 

En annen dag var jeg og mamma på Polet. Bitt av basillen som jeg var, måtte jeg forevige noen vinflasker også. Disse følgende fire SKAL jeg prøve etter hvert!Siete vacas = sju kuer

Hvorfor sier alle KUER nå til dags? DET HETER JO KYR! KAN DERE IKKE NORSK 

  


Skal prøve både ekorn-vinen og den til venstre, altså.
 

JA, jeg faller for design. På det aller meste. La oss ikke skyve det under en stol.

Men beskrivelsen på hylleetiketten så OGSÅ formidabel ut, bare sånn at jeg har alt mitt på det tørre. Jeg er faktisk lidenskapelig glad i vin, og ikke en blond boms. 

 

En eller annen gang for ikke så lenge siden skjedde dette: 

Vi hadde gymtime med fysioterapeuten på huset, og skulle løpe hinderløype. Jeg var gira og hoppet med ett bein opp på en pute. SMAAAART, Øygunn, smart. Puta sklei og jeg smalt i gulvet med hofta først! Hofta så verre ut enn kneet, og blåmerket satt så langt inne at det tok tre dager før det kom ut. 

Nå er jeg ikke så gul og blå lenger. Men det er en annen historie.

 

 

#rødvin #blåmerke #innleggelse

4 kommentarer

Laila

26.05.2012 kl.20:10

Så ikke videre digg ut med de blåmerkene der...men, regner med at du har lært nå, ikke hopp på en pute, haha.

Svarttrosten

26.05.2012 kl.22:31

Øygunn - du er unik :)

Hvem andre kunne funnet på dette?

<3

sjokoladeilomma

05.06.2012 kl.18:21

Svarttrosten: Hehe. Takk <3 Du er unik selv, nydelige trost!

sjokoladeilomma

05.06.2012 kl.18:21

Laila: Jepp. Jeg gjør ikke det én gang til :p

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits