Trenger jo ikke gå rundt naken heller

Hva jeg mener med det?

Jo, jeg mener at her er noen outfit-bilder fra et sted hvor man overhodet ikke trenger å bry seg om outfits. Nettopp derfor bryr det meg.

 


3 kommentarer

Anne

01.05.2012 kl.12:14

Du er alltid like nydelig <3

Laila

01.05.2012 kl.18:21

Agree <3

Michelle Eilertsen

08.05.2012 kl.14:14

GUD kjære øygunn æ e så stolt av dæ, og æ ska ikke snakk nå om vekta de ;) du bestemmer hvordan du vil ha det :D. men æ vil forteell dæ virkelig trulig fantastisk og herlige og fantastisk du er! er så stolt av deg, har alltid vært det. har alltid snakka om dæ me stolthet :D. og siden æ e i england e det kjempe bra for mæ å ha bloggen din, og få felt en tåre eller 2, bli litt lei mæ, men også fylt me positivithet. også så får æ følt dæ på veien selv om æ borte. og det hate mæ at æ ikke får vært dær for dæ. men æ e så kjempe glad og stolt over deeeeg!!!!!!! <3 <3

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits