VALENTINES SCHMALENTINES

I går følte jeg meg som meg selv. Jeg tenkte: Valentines Day er bare en kommersiell dag, den eksisterer kun for at butikkene skal tjene masse gryn.

Ikke havregryn, nei.

I dag vet jeg ikke hva som foregår. Det føles ikke ok at det er Valentines Day. Ikke fordi jeg er sjalu, ikke fordi jeg synes det er kjipt å være singel.

Jeg tror kanskje bare jeg plutselig kjente hvordan det stakk, bråsavnet. Det er det som er aue. Jeg savner folk jeg er skikkelig glad i, som jeg ikke har sett på lenge.

Nå som jeg endelig hadde klart å våkne, da (tok bare tre timer!). Så blir jeg sur. Her sitter jeg, foreløpig uten den lille sminken jeg kanskje skal gidde å klæsje på snart. Og jeg er gretten og sur og... akk. Bildebevis? Okei.

Haha! Ok. Da er det godt å ha Roomie. Plutselig begynner hun å si PIP PIP PIP, korr e fuggeln? Korr e fuggeln? (Hun sikter altså til fuglereiret jeg har på hodet). Og så kvitrer hun som et helvete og jeg får latterkrampe likevel. Søte Roomie!

Og hun avrunder det hele med en slager: Æ kunna blitt en sit down comedian, for å gidde itj å stå. 

5 kommentarer

lillakjernen

14.02.2012 kl.14:31

Badumtsss! :p

thephotogirlz

14.02.2012 kl.14:37

Så utroolig fin blogge du hadde !:-)

Kommentere bloggen vår tilbake ? :-)

Maria amarni

14.02.2012 kl.15:11

Hei hei!

Så fin blogg du har <3!

Har du lyst på flere lesere og samtidig bli med i trekningen av en I pad 2? Gå inn på min blogg/url ! :-)

klem<3

toreide.blogg.no

14.02.2012 kl.18:41

Hahaha... Du e morsomme du Ø. ;)

Maria

14.02.2012 kl.21:58

Herlig <3

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits