DET ER NOE JEG IKKE SKJØNNER

Dere. Det å ha en kaffetrakter og det å ha en hund. Det er ikke så ulikt som man skulle tro.

Begge er som søte små barn man må ivareta. Du trenger frisk luft = du tar med bikkja på tur rundt blokka. Du trenger koffein = du setter i stikkontakten, gjør klar trakteren og trykker på en knapp.

Capice? 

I alle fall. Annenhver uke eller så, selv om Roomie sier det er nok å bruke vann (!?!), så kjører jeg en omgang med Clear Blue gjennom kaffetrakteren.

Annenhver uke. Det burde da faen meg være tilstrekkelig. Hvor infertil er det mulig å være? Jeg begynner å lure på om den der kaffetrakteren min mangler noen kilde til befruktning... Ettersom den aldri viser seg å være gravid, mener jeg. Jeg har sååå lyst på sånne:


BEIBI-TRAKTERE!!! SØØØØTE!!

 

All denne tankevirksomheten skjer selvfølgelig FØR jeg har drukket morrakaffen min...

Nei, det var ikke sant. Den skjer hver gang jeg tenker på Clear Blue. Som slett ikke HETER Clear Blue, men Clear Drop. Jeg bare får det ikke inn i skallen!!

Snufs. Det får ikke hjelpe. Jeg HAR LYST PÅ BEIBIS-TRAKTERE! Vrææææl

 

In other news. Jeg vet ikke hva, med det er kanskje noe rart med meg. I dag var det ekstremt. Jeg sto opp og satte meg på do. Og så ble jeg liksom aldri ferdig med å tisse. (Hvis du synes det er TMI, slutt å lese her)

Tssssss. [...] Tsssss. [...]

Tssssss. [...] Tsssss. [...]

Tssssss. [...] Tsssss. [...]

Tssssss. [...] Tsssss. [...]

Ja, du skjønner poenget. Tror seriøst det tok over to minutter :-D

Så jeg ble inspirert da. Resultatet? Jo:


En smule inspirert av Zofies Verden. Mihi.

Ikke ta meg for seriøst akkurat nå, da, dere. This is seriously unserious. Ha en herlig dag! Blautsuss!


 


#kaffe #humor #vits


4 kommentarer

Søt blogg du har :)

kommentera tilbake? <3

gothiclove

29.01.2012 kl.11:58

he he du kan jo skaffe deg en sånn minitrakter. de er sååå søte. skulle ha kjøpt en slik hvis jeg drakk kaffe. nesten som en babytrakter det... he he.

Svarttrost

30.01.2012 kl.23:31

Ååå jeg digger hvordan hodet ditt er skrudd sammen, hehe.

Silje Yri

01.02.2012 kl.00:16

Hahaha, morro!

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits