Hvorfor er vi egentlig så redde for edderkopper?!

Jada jada, jeg vet hva overskriften sier. Will soon get to the point! Må bare syte litt først:


http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6FvF6JFwNvWQWHoU1utt84JjOUpou00iMDTye04bPGi_1k1Hg

Neida, har alt drukket to kopper! Ventet litt for lenge med den siste, den var såpass kald at det var litt kvalmende faktisk. Men det får ikke hjelpe, koffein er koffein!

Ok, poenget. Jeg kom over følgende bilde for noen måneder siden, og hver gang jeg ser det slår det meg som grenseløst genialt. Hvis du ikke får til å lese det, går det an å forstørre nettleservinduet. I Opera, i hvert fall.

SØØØØØT! 
5 kommentarer

Ebo-Flesk <3

27.01.2012 kl.11:04

Har tenkt på det selv! Vi er jo også mye større en edderkoppene, så hvorfor er vi så redd? Hmm, jeg er i hvert fall redd! :P

lilja

27.01.2012 kl.11:26

haha

Maria

27.01.2012 kl.17:25

haha, herlig!

Pantora

28.01.2012 kl.11:08

Hahaha.. Aw. Jeg hater edderkopper men.. Den var litt søt!

KINE

01.02.2012 kl.09:23

Hahahah! Huff, jeg er fortsatt ikke glad i edderkopper :-P

Forresten, jeg kjøpte min smoothie på Cielo på Solsiden, men jeg får vel prøve den fra Kvikk i dag ;-) Hehe. Sånn er det å ha jobblokaler på Solsiden. Blakk all the time :-D Takk for tips :-)

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits