Gled en som gruer seg til julStøtt Kirkens Bymisjons juleaksjon 2011. En slik sms blir sendt fra min telefon i år, det er i hvert fall sikkert :-)

7 kommentarer

KarianneD.

20.11.2011 kl.15:40

Sånne sms-greier er jeg fryktelig skeptisk til. Men akkurat dette sendte jeg en sms til nå. En av grunnene til det er at det er Kirkens Bymisjon, noe som gir det troverdighet. Selv om jeg ikke er kristen så liker jeg å støtte kirkens bymisjon når jeg kan, fordi jeg var på et psykiatrisk behandlingshjem for ungdommer, som krikens bymisjon eier/driver. Og det oppholdet gav meg litt av livet mitt tilbake. Uten den hjelpa der så hadde jeg nok vært død for lenge siden. Ja.. vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette, men. Kirkens Bymisjon gjør i hvertfall mye bra for mennesker, uavhengig om man er kristen eller ikke, og det syns jeg er så utrolig bra!

polliani

23.11.2011 kl.16:29

det er en fantastisk sak som alle burde støtte :)

Hanne

27.11.2011 kl.00:53

Hei Øygunn- så utrolig fin blogg du har. :-) - Jeg håper at alt står bra til med deg.

Klem fra Hanne (blomst)

Marilyn

29.11.2011 kl.20:51

<3

www.frkreyes.no

05.12.2011 kl.18:20

Kjempe bra! Jeg gjorde akkurat det samme. Fikk du pakken din unge perfekte dame?

Kaosviljer(Celli)

17.12.2011 kl.11:31

Åh jeg har også sendt for en stund siden <3 Hadde det vært meg hadde jeg blitt overlykkelig for en gratis julemiddag!

sjokoladeilomma

19.12.2011 kl.23:52

Hanne: BLOMST! Jeg vet ikke om du ser dette, så treig som jeg er. Men jeg kommer nok uansett til å sende deg et brev. God jul herfra, enn så lenge. Klem fra Gulle :D

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits