DE HOMOFILE ER AKKURAT SOM OSS ANDRE!

JEG KJENNER MANGE HOMOFILE JEG ALTSÅ! OG DE ER HEEELT NORMALE! JEG HAR INGENTING IMOT HOMOFILE! 

- Det klassiske eksemplet... Herregud, så lei man blir av at folk sier akkurat det. Det virker kanskje ulogisk at dette er "verstingen" blant tåpelige kommentarer, men det ER faktisk både det man hører oftest, og også en av de mest irriterende tingene å høre.

Hvorfor? Jo, nå skal du høre:
1. Jeg har faktisk bare sagt at jeg er skeiv, at kjæresten/daten min er av samme kjønn, eller noe tilsvarende. Jeg har på ingen måte lagt opp til at du skulle bli så oppskaket og utagerende. Ville du likt at jeg reagerte sånn når du sa du var heterofil, kanskje?
2. Når du uttrykker deg på den måten, prøver du (heldigvis sikkert ubevisst) å vise meg hvor tolerant du er, hvor storsinnet og flink du er. Men hey, guess what, jeg trenger ikke din toleranse! Jeg er ok med meg selv, og har bare fortalt deg at jeg er skeiv, for fanden. Jeg hadde da ikke forventet at du skulle ha noe imot meg for det. Tvert imot tar jeg det faktisk for gitt at du ikke har noe imot det, frem til det motsatte eventuelt er bevist. (Og om det motsatte ble bevist, hvorfor skulle jeg gidde å snakke med deg igjen?)

 

 

HOMOFILI ER UNATURLIG! 

- Helt ærlig, er reproduksjon grunnen til at DU har sex og/eller er i et forhold? Neppe... Dessuten er homofili like vanlig blant dyr! (http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.498249) 

 

 


 

DE HOMOFILE ER AKKURAT SOM OSS ANDRE.

- Denne kommentaren dukker stadig opp i seksualundervisningen på skolen. Dessverre. Den høres kanskje fin ut, men i realiteten skaper den et oss og dem-perspektiv. Og da blir den selvmotsigende, idet den faktisk sier mellom linjene: De som er totalt annerledes fra oss, er akkurat som oss. (Hva slags logikk er det da?!)
Og hva med de 1-5 ikke-heterofile elevene som sitter i klasserommet, som lurer på hvorvidt de er homofile, eller er i skapet? Det føles faktisk ikke spesielt ålreit å bli kalt "de andre", og plutselig føle seg "utestengt" fra hele resten av klassen.

  

ÅSSEN VET DU AT DU ER HOMO, HVIS DU IKKE HAR HATT SEX MED DET MOTSATTE KJØNN?

- Åssen vet du at du er hetero, hvis du ikke har hatt sex med samme kjønn?! 

 

 

LESBESEX ER SÅ HETT ASS! /  HOMSESEX, ÆSJ SÅ DRITEKKELT!

- Vær så snill, spar meg... Jeg er så LEI. Altså, det gjør meg ikke en dritt om du synes det er hett å tenke på to jenter i senga (eller på en togdo for den saks skyld), men jeg synes faktisk ikke det er ålreit hvis det går på bekostning av to gutter som har sex.

Ja, det mener jeg faktisk!

Har du noen BEGRUNNELSE, altså et saklig argument for HVORFOR du synes to gutter ha sex liksom skal være så ekkelt? Unaturlig funker ikke, se over. Analsex funker ikke, det er svært vanlig også blant heterofile. Det eneste argumentet jeg synes kan være saklig, er at: Du er usikker på din egen seksualitet, og har vanskelig for å takle tanken på det fordi du er redd du kan komme til å synes det er hett!!

 

 

HVORDAN HAR HOMOFILE SEX EGENTLIG?!

- Hvordan har de heterofile sex? Kan noen svare meg på det i én setning?
Det virker som om mange tror det bare er én måte homofile kan ha sex på, men hallo, bruk fantasien, så skjønner du at ALLE mennesker har en nesten ubegrenset mengde ulike måter å ha sex på... 

And bitch please (:p). Hvis jeg var din bifile venninne og du stilte meg dette spørsmålet, ville jeg nesten ha tolket det som at du lurte på hvordan JEG har sex... Da skjønner du kanskje at det spørsmålet ikke er så veeeldig behagelig. Jeg spør ikke andre om det, liksom. Dessuten er det en smule komplisert å svare på spørsmålet på den måten du er ute etter, uten å være personlig! (Dét hadde du ikke tenkt på, hadde du vel? (;) 

 

 

DET ER HELT GREIT AT DU ER HOMSE, BARE DU IKKE LEGGER AN PÅ MEG!

1. Tror du virkelig at vi har SÅ dårlig smak? (haha!)
2. At jeg er skeiv, betyr ikke at jeg automatisk er forelsket i bestevenninna mi. 
3. At jeg er skeiv, betyr ikke at jeg ønsker å ha vill gruppesex med alle jeg håndhilser på.
4. At jeg er skeiv, betyr ikke at jeg faller for noen i større grad enn det du kanskje gjør.
5. Og om jeg av en eller annen grunn skulle legge an på akkurat deg, ville du ikke ta det som en kompliment? Det betyr jo at jeg synes du er dritfin :D 

 

 

Q: Har du eksempler på andre irriterende kommentarer folk kommer med, bare fordi du er den du er? 

11 kommentarer

Linn

27.10.2011 kl.14:44

Har visstnok vært keen på venninner av meg, jeg har ikke vært klar over det. Men siden jeg er lesbisk liker jeg alt av jenter? O.o Folk er sære sånn. x)

toreide.blogg.no

27.10.2011 kl.14:58

Bra innlegg Øygunn :).

Jeg har ikke noe problemer med dette :).

Svarttrost

27.10.2011 kl.21:59

Det irriterende felles for disse utsagnene er jo at de speiler hva personen har tenkt/tenker. Ingen ville sagt "jeg tror IKKE tomater er firkanta altså, heeelt sant" om ikke firkant-tanken har vært i hodet en gang.

Sinnsykt irriterende. Håper jeg ALDRI lar noe i nærheten av disse komme nær mine små grå. Måtte Gud (eller hvem-det-skulle-være) forby.

*klem*

ps! må nesten legge til at hr. Svarttrost ikke er homofob, men vi gikk en gang fra et utested fordi en fyr var så j*** innpåtrengende på ham. Det viste seg i ettertid at han ikke var på sjekker´n, han var bare hyggelig men komplett uforståelig og på-kne-setesdøling. Moralen er altså: gi f* i legningen til folk, se opp for Setesdøler.

M

29.10.2011 kl.01:25

GENIALT innlegg! Holdt på å le meg ihjel av det første, du treffer spikern på hodet, haha, har ikke tall på hvor mange ganger jeg har irritert meg grønn over sånne; jeg eeeeeeeeelsker homoer, de har jo bare SÅ god klessmak...osvosv. DJEEZEZ.

x)

sjokoladeilomma

29.10.2011 kl.10:39

Linn: Ja, ikke sant? Er så merkelig hvordan folk reagerer iblant! :p

sjokoladeilomma

29.10.2011 kl.10:40

Svarttrost: Ja, ikke sant? Stating the obvious, det har virkelig stor nytteverdi :p

Haha! Skal se opp for setesdøler fra nå av altså! :D

sjokoladeilomma

29.10.2011 kl.10:41

M: Jeg vet! Det er en så spaca ting å si! xD Takk for hyggelig kommentar :)

Eirik

01.11.2011 kl.12:33

(Y)

Marilyn

29.11.2011 kl.20:46

Genialt innlegg, du får virkelig satt ord på det!!
;D

Sara

06.01.2012 kl.16:35

ok du ligner på en gutt

joten

12.01.2012 kl.20:15

Det her var utrolig bra. Helt enig.

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits