YNDLINGSMUSIKKEN MIN FOR TIDEN

Jeg har satt sammen en spilleliste på Spotify BARE FOR DERE!

Her er den: blogshare / blogshare

Og den ser sånn ut:

 

Og sånn ser jeg ut når jeg digger denne musikken:

Eventuelt ser jeg alltid sånn ut.


 

LYTTA OCH NJUTA <3

5 kommentarer

Aina

22.10.2011 kl.00:23

MYE bra musikk her!! Jeg er forresten svak for The Pogues ;) Den julesangen er min favoritt siden jeg hørte den første gang. (Jeg liker få vanlige julesanger)

DIGGER hvordan du ser ut når du hører musikken din, haha!

Ha en god natt :)

Eirik

22.10.2011 kl.01:20

^

Mari

22.10.2011 kl.17:05

Hahahaha!:D Leng sia vi har møttes no:) Men æ kjem på Halloween:D

sjokoladeilomma

29.10.2011 kl.10:35

Aina: Samme her! Fairytale Of New York er og blir min favorittjulesang. Jeg tror aldri den førsteplassen vil bli overtatt av noen annen. Herregud, hvor nydelig den er! <3

Aina

29.10.2011 kl.15:29

Ja, den er helt rå! <3

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits