DAGENS: Herreskjorte!

En god grunn til å svare på spørreundersøkelser, spurte du? Vel, det er bildet over.

Jeg deltok nemlig i en fokusgruppe nylig, og fikk gavekort på 300 og 200 kr som takk for hjelpen. I går tok jeg med et av gavekortene på deit på H&M.

Først fant jeg en flott rød topp (fin til julefeiringa! tenkte jeg) og en strikket, brun nesten-poncho (hater ponchoer, men denne var faktisk veldig fin! Den hadde nemlig litt armer.).
Så var det denne skjorta jeg egentlig drev og lette etter, da. Hadde nemlig lest et såntder dameblad. Slash kvinnemagasin. Men i dameavdelingen hadde de bare skjorter som var enten:
1. figursydde (æsj!)
2. korte (æsj!)
3. lange (æsj!)
4. i tynt stoff (æsj!)
eller
5. fargesprakende (ikke æsj i det hele tatt, men jeg ville ha en klassisk herreskjorte, kontorblå og enkel. Enkelt var ikke så... enkelt å finne.)

Så før jeg byttet inn gavekortet med toppen og nesten-ponchoen, ville jeg bare kikke fort innom herreavdelingen. Enden av visa ble at toppen og nesten-ponchoen ble hengt tilbake til fordel for ovennevnte klassiske kontorblå herreskjorte og en grå mainnegænser som var dritfin. <3 

... Og en billigdrit-jenteparfyme. 

3 kommentarer

Trond

05.10.2011 kl.21:40

Bra det ikkje er like varmt då som i den videoen ;)

http://www.nedsig.no/v/svettenedsig/

sjokoladeilomma

05.10.2011 kl.21:42

Trond: Hahaha! Stakkars mann!

KINE

13.10.2011 kl.11:15

Jeg synes det er utrolig kult med herreskjorter. Var faktisk innom å prøvde på Solsiden i dag. Men det ble ikke. De er fantastisk kule til skinnbukser.

Sv: Wow! Du har slått deg løs du og hører jeg :-D Takk for tips! Kommer godt med :-)

Har alltid bestilt flere pakker med mindre i for å unngå høy frakt og toll, så jeg bestiller alltid under 200,-. Har ikke peiling på om det er dyr toll dessverre... :-/

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits