PINNSVIN! I mammas hage! :-)

Noen naboer oppdaget en liten mørk bylt i buskene ved gjerdet, og tok bilder. "Det er et PINNSVIN!!!" sa mamma (mamma er søt), og neimen var det ikke et pinnsvin. "Det har jeg ikke sett her siden i mai," sa mamma (som er søt).
"Kameraet mitt er tomt for batteri!" sa min søte mamma, og jeg tilbød meg å ta bilder med iPhone.

Jeg løp mot pinnsvinet så fort de andre gikk derfra. Det stakk ikke av! Tvert imot, min nydelige lille venn kom nærmere! MOT MEG! Bare SE!!! :-D

Én kommentar

Pantora

31.07.2011 kl.22:21

ÅÅH! Jeg ELSKER pinnsvin!!! Virkelig elsker! Vi har det ikke her i Nord, det er number one thing jeg hater med Nord-Norge, honestly. Ikke pinnsvin, ikke IKEA, ikke meny, ikke Deli De Luca. Skjer med det, liksom.

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits