Islamister og muslimer ER IKKE DET SAMME!

Dere som stadig skal understreke hvor forferdelig islam er. Dere provoserer meg voldsomt. 
I utgangspunktet hadde jeg bevisst valgt å styre unna temaet på bloggen, fordi jeg vet hva jeg mener, og fordi det andre mener aldri kan få meg til å forandre mening.


http://ultimatemuslimwarriors.files.wordpress.com/2008/07/muslim_kids_praying.gifDet jeg legger til grunn er menneskesynet mitt. Mange vil kanskje kalle det naivt, men jeg mener virkelig at jeg vil gi ethvert enkeltindivid en sjanse, og tenke det beste om dem inntil det motsatte er bevist. Og med dette menneskesynet, kan man ikke hate minoritetsgrupper. Kanskje er det litt naivt også, men denne verdien står så sterkt hos meg. For meg blir dette den gyldne regel, jeg ønsker jo at andre skal gå ut fra at jeg er et hyggelig menneske som det er verdt å bli kjent med!


http://www.glogster.com/media/3/12/83/14/12831436.jpg
 

Vi skal ikke si så jævlig mye i Norge heller. Går vi hundre år tilbake i tid, trodde alle på Gud og møttes i kirken hver søndag. Noe annet var ikke et alternativ, og det foregikk en god del obskure ting her også. Da synes jeg rett og slett det er etnosentrisk av norske borgere å bedrive skittkasting om islam. 


http://2.bp.blogspot.com/-SVV0TjyEe6A/TV4IJEFDUfI/AAAAAAAAABI/D7Cz1UPpwJs/s1600/2210040i1.jpg


Og til de av dere som ikke skjønner forskjellen på islam og islamisme, eller muslimer og islamister. Det er en enorm forskjell som det er viktig for meg å poengtere.
En teit sammenligning kan være homofile menn versus Homsepatruljen, for å nevne noe. Jeg kjenner mange homofile menn, men det er ikke mange av dem som er, vel, SÅ rosa-disco-sjampis-lipgloss som Homsepatruljen-homsene. De er på tv fordi det selger å skille seg ut. Capice? Det har ingen salgsverdi å være ordinær.
Dermed, altså tilbake til islam igjen, det er islamisme du oftest hører om på radio og leser om i avisen. At de fleste muslimer tar avstand til voldsomme, islamistiske handlinger, får ikke like mye spalteplass. Rett og slett fordi det er mer spennende med det voldsomme.

Jeg vet ikke engang hvorfor jeg skriver dette innlegget. En gang, da jeg var yngre og mer radikal, hadde jeg fremdeles pågangsmot om at det var mulig å kjempe for denne saken. Joda, jeg brenner for den ennå, men jeg har blitt så vant til at det går den motsatte veien, altså at så mange andre absolutt skal overbevise meg om hvorfor islam er så forferdelig. Jeg er så drittlei av det. Dere kan prøve så mye dere vil, men jeg vil aldri bli enig, så det er totalt poengløst.

Jeg når sikkert bare ut med budskapet mitt til de som allerede synes det samme som meg, men da har jeg i alle fall hatt gode intensjoner. Har i alle fall prøvd å gjøre verden en god gjerning. 

Til slutt, her er et bilde av meg som oppgitt:

Og det neste bildet ble litt kult, det også. Jeg har tydeligvis gummifjes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits