Søvnløs, URRRRKK

Er et eller annet som ikke stemmer... Den siste uka har jeg ikke fått sove på flere timer de fleste nettene. Hvorfor? Fordi pulsen min oppfører seg sånn her!


http://farm4.static.flickr.com/3112/2437568461_2359865f4e.jpg


Det er ikke koblet til noen form for angst eller depresjon, jeg er ikke redd eller trist. I grunnen er det nesten bare et stort irritasjonsmoment.
Jeg må legge meg grytidlig for å (forhåpentligvis) få mer enn tre timer søvn. I går la jeg meg like etter klokka 21.00 og hadde tenkt å stå opp klokka 04.00, men den gang ei. Jeg fikk ikke sove før etter midnatt en eller annen gang - og vet dere? Jeg våknet, og da var klokka 01.59.

FML.

Det var tydeligvis skjebnen at jeg ikke skulle få blund på øyet. Jeg mener, man sover jo ikke så lett at man våkner av hver eneste lyd? Det hjalp for faen ikke med ørepropper engang, jeg våknet av alt likevel! 

Kjære Moder Natur. La meg få sove. Det hjelper ikke å holde meg våken, jeg blir verken triveligere eller mindre stressa av det.

Og så sto jeg opp, like gjerne en time tidligere enn vanlig. Hvilken rolle spiller vel det, en time fra eller til.
Og så ble jeg litt glad likevel! Hvorfor? Derfor:æHaha, hun dama der ser så smørblid og jovial ut at jeg får lyst til å danse og synge og le! Skal tenke på henne når jeg skåler i rødvin i hele juni! Altså, jeg prøver ikke å si at jeg skal skåle i rødvin i hele juni, men at jeg skal tenke på henne hver gang! Men dere er jo ikke dumme, dere skjønte sikkert det. Ville bare være sikker.
(Forresten, den æ'en i begynnelsen av avsnittet var egentlig et uhell, men jeg ble venner med den)

Og været, dere. Været blir fiiiiint! Snart er det t-skjortevær eller noe sånt, BARE SE PÅ TORSDAG!!! Jeg blir så glad at det nesten er litt hurt i hearten <3
Blir tropenatt og greier, 28 grader fra klokka 20.00. På tide å pakke bort Vigdis da, tror jeg, hun er allerede litt vel varm. (Nei, Vigdis er ikke en oppblåsbar Barbara, det er dyna!!)
Tropenatt, da må jeg passe på å samle massssssse inspirasjon til mitt nye skriveprosjekt. Det heter tross alt Tropenetter. Muligens bare en tentativ tittel, men jeg tror jeg liker den såpass godt at det blir hetende det. Selve innholdet er jeg mer usikker på. 

 Og sist, men ikke minst. Se hva jeg har gjort!Gledings! Maks ti dager, så er den min :-D

Vet ikke om det hjelper på nattesøvnen med nye leketøy, men jeg er villig til å gjøre et forsøk. Alt for å passe på helsa, vet dere! Plan A: Prøve avslapningsteknikker inspirert av yoga. Plan B: Bestille iPhone. Ja, jeg vet, men jeg blir ikke sur om dere forteller meg hvor smart jeg er :-D

Ha en flott tirsdag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits