Bryllup

For første gang ble jeg invitert i bryllup. Ikke foreldrene mine og jeg, men jeg. Bare det i seg selv var stort, og herregud hvor romantisk og vakkert det var!

Særlig brudeparet.

<3 

Her er litt av M: Etter middagen fikk vi dessert. Aner ikke hva det var, men det var utrolig godt! 

Jeg frøs ikke, men likevel så armene mine sånn ut hele kvelden! Hva skal man si. Jeg tror jeg er en kuldemagnet! Litt utpå kvelden fikk vi noe godt i glasset!
Kroatisk og norsk miniflagg: 

 

Stearinlyset på bordet. Føl romantikken, dere, føl romantikken <3 Én kommentar

Walking On Fire - Nathalie

06.06.2011 kl.21:45

har vært i ett bryllup i hele mitt 22års lange liv xD

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits