Linnéa Myhre, sushi og speltlomper

Tok en liten tur innom Bloglovin og måtte juble litt. Linnéa Myhre hadde skrevet et nytt innlegg! Der sto det litt om sushi og deretter litt om speltlomper. Jeg så noe om speltlomper på bloggen hennes da jeg først fant den for, tja, et halvt år siden? Siden den gang har jeg trålet alle dagligvarebutikkene jeg har vært i for å prøve å finne disse speltlompene. Nysgjerrig som jeg er.

Én gang fant jeg dem faktisk! ÉN GANG! Men jeg trenger vel ikke fortelle at det ikke var i Trøndelag jeg fant dem. Det var på en Rema 1000-butikk på Nesbru. Vi har for faen ingenting i Trøndelag. (Jeg blir aldri lei av å si det? Ja, jeg er litt sinna for at vi ikke har noen ting i Trøndelag! AAAARGGH!!)
Lille Nesbru har speltlomper. Men de to fylkene (!) Trøndelag består av? Å, nei du. Blæææ.
Det er snart et år siden jeg fant de der speltlompene nå også, så jeg husker faktisk ikke hvordan de smakte engang. Men de var sikkert gode. Kanskje jeg skulle bestikke pappa (som bor på Nesbru) for å få ham til å sende meg en eske full av speltlomper? Han gikk tross alt med på å sende meg en eske full av bobleplast da mamma og Roomie ikke ga meg bobleplast på bursdagen min! (Les mer om det HER)
Pappa er snill.

Vel, dere, vet dere hva. Nå mistet jeg poenget igjen. Det jeg egentlig skulle skrive noe om, var hva som skjedde etter at jeg leste innlegget på bloggen til Linnéa Myhre!Jeg tenkte: Æ VIL HA SPELTLOMPA!!!
Og så tenkte jeg: Kanskje det går an å bestill fra nettsida dæmmers?
I og med at hun oppga navnet på produsenten, mener jeg. (Endelig! Hva skulle jeg gjort uten Linnéa Myhre.) 

Jeg fant speltlomper og er nå såre fornøyd, selv om jeg fremdeles ikke har sjekket om det går an å bestille. Før det gikk jeg nemlig inn på oppskrifter!


 


Det var mange begredelig ordinære oppskrifter der. Sånne oppskrifter som du har sett flere hundre ganger i KK og Det Nye. Alle tror de sier noe nytt, men HALLO DERE. Røkelaks, kremost og asparges i lomper er gammelt nytt. Dessuten er det bare SÅ 2006!! FINN PÅ NOE NYTT!

Ja, eller det tenkte jeg i hvertfall... Helt til jeg fant DETTE: Og jeg fikk litt hakeslepp og bare WHAAAT?! Og klikket på denne Sushilefsa.Jeg kommer ikke til å prøve den, dere. Selv om jeg elsker egg med tacokrydder, brunost med agurk og... mye annet spesielt. I det minste er jeg ikke skuffet over Buers mangel på oppfinnsomhet! Det gikk over, liksom. 

6 kommentarer

kaulitzpia

03.06.2011 kl.21:00

Fin blogg du har!

Klem<3

Marthe Borge

03.06.2011 kl.21:05

Jaja. Lomper kan dere få ha for dere selv for meg uansett hva som er på dem hehe ; )

Thea K

03.06.2011 kl.21:10

bobleplast <3

så faktisk speltlomper på ICA i dag. tenkte på Linnea! beste bloggen!

I have dreams

03.06.2011 kl.21:24

hm, var mange rare matkombinasjoner her.. men jeg liker å tro jeg er en eventyrlysten sjel, fikk lyst å prøve den sushilefsa jeg, man kan jo alltids ta bort en del ingredienser..

Ane

03.06.2011 kl.22:48

Hører rykter om at speltlomper ikke er å finne i Trøndelag ja :/

-e-

04.06.2011 kl.00:25

Ikke diss NESBRU takk... der jeg hadde mine første formative år! :P

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits