FY FADER, FOR EN HELSPRØ UKE!!

Det er eksamenstid, og jeg har hele tiden forberedt meg... ehm, beinhardt! Ja. Um.
Neida. Jeg har brukt tiden perfekt, synes jeg! Har brukt noe tid til lesing, noe tid til å reflektere over det jeg har lest, og enda litt mer tid til sol, trening, jobbing og hyggelige ting. Livet avhenger tross alt ikke av eksamensresultater, men av lykke. Jeg er veldig flink til å tenke sånn.

I løpet av uka har jeg gjort mange forskjellige ting. Jeg har blant annet knekt en negl:Noe som var litt surt i og med at den har vokst og vokst i et par måneder, og nå måtte den selvfølgelig knekke fordi jeg kom borti hardplast ved et uhell.

 

Jeg har også funnet ut at Kate Moss har hermet etter shortsen min! Hennes ser sånn ut:Og dette er min:Nå var riktignok dette bladet fra juli 2010 eller noe sånt, men det anser jeg virkelig ikke for å spille noen rolle. 

 

Det begynte å hagle inn på Trondheim Torg en dag. Husker ikke hvilken dag.Her er et ensomt halgkorn. Jeg smilte til det, og så smeltet det. 

Og jeg har tatt random bilder.
I dag sto jeg opp klokka 04.08. Ja, det er sant. I og med at jeg ikke sovnet før klokka elleve, var det ikke så tungt å stå opp. Ennå. Det kommer nok senere, men den tid, den sorg!
Så gikk jeg til trening og var der en god stund.
Så gikk jeg videre til jobb og ble der i 7-8 timer. På jobb hadde søte Michelle brettet det hun feilaktig trodde var en duckeduck (les: and) av aluminiumsfolie. Men jeg så med en gang at det var en kanin! Dere ser det, dere også, ikke sant?

Duckeduck: Versus kanin:

Deretter gikk jeg naturlig nok hjem igjen, og fikk endelig foreviget fenomenet bussholdeplass som ikke er i bruk i Elgeseter gate. SE PÅ DEN, DA!!

Vel hjemme, gjennomvåt av svette på grunn av skinnjakken som beskyttet meg mot kald vind, tok jeg en dusj og bladde gjennom noen sider pensum. Der fant jeg blant annet ut at jeg er gira på å fly mye, mye mindre. Selv om jeg flyr kanskje en gang i året. Hvorfor? Derfor:

4 kommentarer

frkstavne

24.05.2011 kl.22:09

hater og knekke negler :o

S o f i e ♥

24.05.2011 kl.22:09

stakkars deg som knekte negl, føler med deg! :)

OM OSS

24.05.2011 kl.22:10

wow! kul blogg!

Trond

25.05.2011 kl.11:25

Hund VS flytur ;) http://bil.adressa.no/bil/article4129603.ece

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits