Tok NRKs Hjernetest for kvinner. Ble mann.

Hjernetesten er hentet fra boka Hvorfor menn ikke kan lytte og kvinner ikke kan lese kart av Allan og Barbara Pease. Nå vet jeg for min egen del at jeg både er en god lytter og at jeg slett ikke er så verst til å lese kart. Så jeg trengte kanskje ikke å ta den testen i utgangspunktet, men jeg ble for nysgjerrig. Dessuten elsker jeg spørreskjema, kanskje aller mest fordi det alltid er jeg som stiller spørsmålene til andre på jobb og aldri får svare selv...

Uansett. Jeg husker en annen gang, da jeg tok en mer uhøytidelig test på start.no. Tror den het Hvilken type jente er du?
Da jeg hadde klikket meg gjennom testen, fikk jeg resultatet: ER DU JENTE I DET HELE TATT?? 

Det står på siden til NRKs Hjernetest at de fleste menn skårer mellom 0 og 180 poeng, og de fleste kvinner mellom 150 og 300 poeng.
Jeg fikk 135 poeng, jeg.

Og jeg bare:


http://www.freedomsphoenix.com/Uploads/Graphics/000-0831223710-171-0423232322-rofl-mao.jpg


Hvis du ikke er kjent med min generasjons tåpelige uttrykksmåter, idiomer og/eller slanguttrykk, bør du spørre noen i aldersgruppen 20-25 år snarest.
Forresten, når du først er i gang, husk å spørre hva MuJaffa er også!

Nå fikk jeg sykt lyst til å spille MuJaffa.

Men det er sikkert ikke like morsomt nå lenger. Det var tross alt morsomt på barneskolen. Uansett, nå roter jeg meg bort igjen. Det var selvfølgelig ikke en digresjon, det var to digresjoner.

Man kan lure på hvorfor jeg får sånne testresultater. Kanskje på grunn av den samme delen av meg selv som gjør at jeg vil ha muskler. Dere husker jeg sa jeg ville se ut som bildet under? Eller, ikke SÅ ille da. Men et sted på halvveien mellom meg og det der, kanskje.Eller kanskje testresultatet denne gangen ble som det ble på grunn av at jeg svarte noe av følgende:

 

Da var det nok grubling for i dag, nå skal jeg være skikkelig mann og gå og pumpe jern på treningsstudioet. Eller ok da, jeg skal i hvert fall ta kondisjonstrening på tredemølla og trene litt styrke... 

7 kommentarer

Tonita - kommenterer tilbake

21.05.2011 kl.09:40

Ha en kjempe fin dag! Du kan bli dagens blogg hos meg :-)

Julie

21.05.2011 kl.09:51

Jeg fikk 175 poeng :D

Nilo - Kunstblogg

21.05.2011 kl.10:17

HAHA jeg tok testen og fikk 105 poeng xD jaja....

byr

21.05.2011 kl.11:04

Ja, det er ikke alltid like lett med de quizene:P

Catnip

21.05.2011 kl.11:24

Haha, jeg blei også mann. Og "større sannsynlighet for lesbiske tendenser". Woho!

Ida Christine West

21.05.2011 kl.11:29

Haha, jeg fikk 275 poeng jeg. :P

Thea:)) Kommenterer du tilbake ??

21.05.2011 kl.11:50

Hehe:))

Hadde vært hyggelig om du skrev noen spørsmål i min spørsmålsrunde:))

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits