Det norske skolesystemet kan gå og leke på motorveien!!

Alt var så bra. Jeg skulle bli student til høsten. Det eneste som manglet var to privatistfag, som jeg har eksamen i denne måneden.

I dag var jeg tilbake på min gamle videregående skole, som for det første kunne fortelle meg at vitnemålet mitt så litt rart ut. I og med at det var en heftig blanding av Reform 94 og Kunnskapsløftet (noe som inntraff akkurat det året jeg begynte å ta privatistfag). 
De kunne OGSÅ fortelle meg at jeg sannsynligvis blir nødt til å ta matte på nytt igjen!

FAEN!

På grunn av Reform 94 gjorde jeg ferdig matte på andreåret, og trengte ikke mer matte, sa de. Noe som viste seg å være total bullshit. Eller, hadde jeg blitt ferdig i fjor ville det ha gått knirkefritt, men det at jeg blir ferdig i år ødela hele greia. Jeg endte med å sitte på skolekontoret og grine i en times tid. Mest fordi jeg måtte ta opp igjen matte, som er det verste jeg vet om i hele verden og som jeg så vidt besto. Men også fordi kontordamene var så enormt hyggelige og omtenksomme og gjorde alt de kunne for å ordne opp. E og P er fantastiske <3

Deretter bestemte jeg meg for at røde øyne for faen ikke skulle stoppe meg fra å trene, tvert imot. Jeg hadde behov for å bruke energien på noe konkret, og det gjorde jeg. Og jeg dro fra helvete til himmelen på en time. På tredemølla trampet jeg alt jeg kunne på det imaginære skolesystemet og tenkte at nå tar jeg rotta på dere! Finn noen andre å kødde med, dere skal ikke få ødelegge for meg!
Og etterpå var alt bra igjen.

Her er meg som hopper på problemet:  

Impulse treningssenter, jeg tror jeg elsker deg.

Impulse koster bare 235 i måneden for formiddagsmedlemskap, og jeg fant ut i dag at det er gratis medlemskap i juni og juli! DÆVEN! Som om ikke det var nok, fikk jeg både drikkeflaske, ryggsekk og t-skjorte utlevert sammen med nøkkelkortet mitt.  

Så nå, dere. Nå har jeg fått rast fra meg og står igjen med følgende planer for det kommende året:

- Hvis jeg må ta matte på nytt igjen, skal jeg faktisk gjøre det til høsten, og legge så mye innsats som mulig i det!
- Jeg skal jobbe litt mer og tjene litt mer penger etter at sommerferien er over. 
- Jeg skal forsøke å trene så ofte jeg kan, for jeg er ekstremt motivert og ønsker meg muskler mer enn mye annet for tiden! Ikke mer latskap og sofadater uten å fortjene det.

Ha en strålende dag, alle sammen! 

2 kommentarer

CatWhite

12.05.2011 kl.18:02

Du må si i fra hvis du trenger hjelp til å øve på matte.

Så står jeg til din disposisjon :P

R.G

13.05.2011 kl.14:32

Haha, vil bare si at jeg synes du skriver utrolig bra! Måten du uttrykker deg på er fenomenal, og det er utrolig morsomt å lese bloggen din :)

Beudrer også pågangsmotet ditt! Stå på til høsten, matte klarer du lett :)

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits