SHIT. Jeg leste en reportasje, OG ER NÅ I SJOKK.

Joda. Det var en helt vanlig onsdag morgen, eller en helt vanlig hvilken som helst morgen. Med unntak av at jeg sto opp klokka ti, ikke klokka ni.  Og jeg skulle en snartur innom hjemmesiden til Under Dusken for å finne en link jeg tenkte å sende til min far. Det tok litt tid før jeg fant den, i og med at den ikke lå på forsiden. 
På forsiden, derimot, lå det mye annet. Og det var... um, spennende. Like spennende som papirutgaven jeg fant på bussen i går og brukte over en time på å lese. Så siden jeg var ferdig med å lage frokosten min har jeg sittet der, på Under Dusken. Og det er halvannen time siden. 

Det mest spennende jeg fant, var for øvrig reportasjen Kostholdskrisen. Jeg begynte å lese og tenkte at herregud, jeg har garantert lest dette tusen ganger før. Men den gang ei. Jeg fant MYE jeg ikke hadde lest før.
Etter å ha lest de to øverste avsnittene så jeg sånn ut:

 


(Ja, jeg ser trøtt ut, ikke gni det inn)
 

Årsaken var dette: Så leste jeg litt mer, og ble seende sånn ut:  

Fordi: 


Så fant jeg et bilde som tilhørte reportasjen.Og da fikk jeg litt vondt inni meg, og kjente hvordan et eller annet i hjertet mitt bare. Brast. Så jeg endte med å se sånn ut: 

Og sånn har jeg sett ut siden.
Så til alle dere som har et kjøleskap mer eller mindre identisk med det over, eller som kan identifisere dere med bildet under: TA EN REALITY CHECK. Vær så snill.
Faen, nå ble jeg faktisk sulten igjen. Rett etter frokost, det har sikkert ikke gått mer enn en halvtime engang. Jeg bare. Får følelsen av at jeg må hive meg ut på jakt, eller noe sånt, i dagens asfaltjungel, for bildene får meg til å føle at lageret mitt er TOMT FOR MAT. At jeg må ut og skaffe føde, for hvis ikke så dør jeg av matmangel.

Dagens tips: Gå på dagligvarebutikken og kjøp deg noe skikkelig å spise. Asap. ;)

6 kommentarer

Marianne Nesset

11.05.2011 kl.12:25

hahahhah jeg må bare le av di bildene dine:D:D:D

helgemamma

11.05.2011 kl.12:35

morsomt skrevet, men samtidig ganske alvorlig i grunn.....

Skikkelig mat må vi ha!

saccosekkfreshness

11.05.2011 kl.12:37

Hehe =)

sjokoladeilomma

11.05.2011 kl.12:48

helgemamma: Ja, det er veldig alvorlig. Det bekymrer meg, samtidig som jeg ikke skjønner hvordan noen klarer å leve sånn.

Charlotte

11.05.2011 kl.12:53

hahahah bra skrevet :D

Karoline

11.05.2011 kl.16:07

Ah, maaaat. Jeg syntes så synd i de som er syke og derfor ikke kan konsumere og nyte enorme mengder. Mat er så godt at det ikke skulle vært lov. Jeg elsker elsker elsker mat og skal derfor, i ære til dette innlegget, ta meg en tur på butikken og kjøpe noe skikkelig digg til middag :) Blir vel.. kyllingsalat, yay!

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits