Dagens planer...

Jeg hadde store planer om å nærmest løpe ut døra i full fart, med én gang, for å få noe konstruktivt ut av dagen. Men så innså jeg at jeg har jo ikke husket å gå i dusjen ennå.

Så nå skal jeg hive meg i dusjen og synge så det gjaller i veggene, eller ikke. 

 

Deretter skal jeg dra hit en tur:


(Fra filmen Det regner kjøttboller)

Øh, oops. Det ble feil bilde, gitt! Helt motsatt av hva jeg hadde planlagt, faktisk. I dag skal jeg ikke hive innpå med alt som er godt, sånn som med kjekspakken i går kveld. Ikke at det er så fryktelig ille, men kroppen blir sånn i ulage, usj.

Nei, jeg skal først stikke innom min videregående skole og be om vitnemål som skal sendes til NTNU, og deretter dere. Deretter skal jeg hit:
Gratis prøvetime er kult. Nå har tiden kommet for å sette motivasjonen ut i livet. Snakkes :D 

4 kommentarer

Camilla Wilson

09.05.2011 kl.11:49

Kos deg på trening : )

http://kamillawilson.blogg.no/1304932496_forslag_til_m_gjre_vi.html

Har du forslag til hva vi kan gjøre?

Ida Marie

09.05.2011 kl.12:35

kos deg:)

Karoline

09.05.2011 kl.19:04

Woho, du må skrive et innlegg om hvordan det gikk :D
Kos deg, og lykke til, hehe ^^

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits