Har vært hos frisøren!

Mamma: Du, jeg kan godt gi deg en frisørtime hvis du vil. Planer i dag?
Jeg: Oi! Ja! I dag skal jeg ingenting. Så kult!
Mamma: Kan du klokka 2 da? Kan bestille time til deg nå, jeg. Bare ring etter drosje, du.
Jeg: Wow! Ok! HELT med!

Ok, det var ikke ordrett det noen av oss sa. Men herregud, jeg har ikke hukommelse som en elefant heller. 

Da mener jeg for så vidt ikke at jeg ikke er republikaner. Jeg er på ingen som helst måte republikaner heller, nei, men det er en enorm digresjon. Tror jeg. Kanskje.

Uansett. 

Drosjesjåføren var småteit. Det første han svarte da jeg sa jeg skulle til frisøren, var følgende: Ja, det er jo mange mannlige homofile frisører, da.
Ok, det var ikke ordrett det han sa, men som sagt, jeg er faktisk ikke en elefant.
Uansett. Han endte med å snakke om homofile menn hele forbanna turen! Og på en særdeles irriterende måte også. Litt sånn type:
Jeg har jo en kompis som er homofil da. Eller, ikke kompis da, men en kamerat. Og det er ikke noe feil med ham, han er en kjernekar ja!
Og litt sånn type:
Jeg var på hotell i utlandet en gang og havnet på rom med en homse. Og jeg hadde ikke noe imot ham, nei, var ikke noe gærnt med ham.
Og kroneksempelet, etter å ha understreket SÅ mange ganger at det ikke var noe galt med homser, eller marokkanene, som han av en eller annen grunn drev og kalte dem:
Det er jo en del feminine sånne derre jentehomser, da, ikke sant. Æ syns no det e litt ækkelt, æ da, men.

Og det er så jævlig typisk. Hver gang sånt skjer med fremmede mennesker, tenker jeg at jeg faen ikke gidder å bry meg om de teite holdningene deres. Men etterpå. Etterpå angrer jeg som faen hver eneste gang. På at jeg ikke i det minste hadde sagt imot det siste utsagnet. Sagt noe sånt som at: Du synes altså at halvparten av mine aller beste venner er ekle?!
For en dust. Argh. Selv om han sikkert er en fin fyr på bunnen. Fin fyr på bunnen, litt som dette:Og så da, dere. Så dro jeg til frisøren.
Og enten gikk alt helt fantastisk, eller så gikk alt fullstendig galt. Dette tilfellet er totalt svart/hvitt, og jeg har ikke klart å velge side ennå.
På bussen hjem nærmest hyperventilerte jeg i halvpanikk. Og var fylt til randen av barnslig trass, sånn som man kjenner når man er fire år og man ikke oppnår det man vil nøyaktig på den måten man vil. Litt som Sofia Åkerman skrev i Sebrapiken: Jeg ville ikke måtte lære meg å sykle, jeg ville kunne det! Og på grunn av denne følelsen hatet vesle Sofia seg selv i dagesvis.
Men jeg er 22, og da er sånt bare dritbarnslig.
Uansett, jeg dropper skinnjakken denne sesongen for å ikke se ut som ei eksosrype, og må finne ut om jeg skal beholde lengden oppå, eller om jeg vil ha det kortere og mer ordinært.

Nei, dere får ikke se bilde riktig ennå. Jeg må finne igjen grepet først. Og en eyeliner. Vent til i kveld.

Det verste er at jeg er jo søren meg den mest impulsive personen jeg vet om, jeg takler da ikke forandringer dårlig! Herregud! Hva skjer?! 

5 kommentarer

Karoline

05.05.2011 kl.18:23

Noen folk er håpløse altså. Jeg går ikke rundt å sier: "Nå skal dere få treffe en venninne av meg. Hun er hetrofil, men veldig snill og okei altså!" Hvorfor må man alltid snakke om menneskers legning? Og understreke at de evt. er grei? Det er totalt idiotisk. Gleder meg til å se bilde av håret i allefall :)

Mari

05.05.2011 kl.18:30

Sant det der, altså, herlighet! Men vart du ikke fornøyd med håret ditt?:) Send bilde asap!:) Håpe du bli mer fornøyd etterhvert da:D

Andreas Khalid

07.05.2011 kl.13:25

Marokkanere.....?!?!

sjokoladeilomma

08.05.2011 kl.21:00

Karoline: Ja! Helt enig! Noen folk er håpløse, som du sier. Det oppsummerer alt :)

sjokoladeilomma

08.05.2011 kl.21:12

Andreas Khalid: VET!! Hva faen skulle det bety liksom? Jeg spurte ham om han kanskje hadde det fra spansk, spanjoler kaller ofte homofile menn for "maricones". Men det visste han ikke, så... La oss bare avrunde det hele med at fyren var skikkelig irriterende? :)

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits