Det er en vakker, solfylt morgen...

NEIDA. LURT YOU! Det er ikke en vakker, solfylt morgen. Det er overskyet, klokka er for faen i helvete 06.45... Eller, den var i alle fall det tidligere i morges. Jeg vet at den ikke er det nå, nå er klokka 12.34. Uansett, det er en digresjon.

Det er en overskyet formiddag, jeg fikk ikke blund på øyet i hele jævla natt... 

... og jeg er ei hormonell bitch. Jeg har ikke følt meg helt som meg selv i det siste. Takk til deg, Microgynon. I love you. NOT. Takk for at du får meg til å føle meg sånn:


http://unrealityshout.com/files/imagecache/image_460/beast-below.jpg 

Dette er The Smiler fra Dr. Who-episoden The Beast Below. For øvrig det eneste jeg har sett på tv-skjermen de siste ti årene som har skremt vannet av meg. Eller, jeg pissa ikke i buksa, da, det er ikke det jeg mener. Men jeg var så livredd at jeg trodde jeg var i ferd med å stryke med... 

 

Eller sånn: 


http://3.bp.blogspot.com/_nH84pR6rq8M/St_fOsDnDRI/AAAAAAAAACc/eWbLAiVgLFs/S1600-R/20081103-Very+angry+bride.png

 

Og her er en (velment) beskjed til dere vanlige dødelige der ute: Du bør søren meg ikke prøve deg på noe kødd med meg i dag. Da leker du med ild, ass. 


http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/05/funny-pictures-black-cat-dress-will-kill-you.jpg

Gikk ikke beskjeden helt inn, sa du? Vel, ta denne!


http://www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-this-cat-will-kill-you-1YX.jpg
 

5 kommentarer

Bitchin'

11.04.2011 kl.12:41

<3

Ida Marie

11.04.2011 kl.13:11

sv ; nei:( haha :)

andrea

11.04.2011 kl.14:45

Hahahaha! Men jeg HATER Microgynon selv, jeg begynte å spy som en prosjektil den nest siste torsdagen i HVER måned. Kom faen meg på klokkeslettet hver gang, og avsluttet på samme tidspunkt. Var så lei. Men nå har jeg byttet de bort med noen nye, og de er fantastiske! :D

Mari

11.04.2011 kl.16:01

Ja huff, migrogynon e som å ta med hormonan på et rodeo show ass, ikke rart du føle dæ litt uttafor snuppa. Microgynons eneste gode bivirkning e at du ikke bli gravid, resten av bivirkningan kan få dæ på deathrow for alvorlige forbrytelsa mot menneskeheten. Herlighet! Når æ gikk på dem vart æ mentalt ustabil og et fælt menneske. Bytt pilla du snuppa!:D Det finnes kvalitetsvara på markedet sjø:D Må bare såvidt over 200- lappen:)

sjokoladeilomma

19.04.2011 kl.22:49

Mari: DU ER GENIAL :D

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits