Trondheim er en drittby og jeg spiser tåpelige ting

Andre folk, generelt andre folk på planeten, altså, synes jeg har rare matvaner.
Jeg kan ikke begripe hva de mener.

Hallo, liksom. Jeg var på Meny i går og kjøpte økologiske riskaker med mørk sjokolade og kokosstrø, og Tyrrell's potetgull med Honey Roast Ham & Cranberry.

Fullstendig normalt! 

En annen ting jeg liker veldig godt er pannestekt tunfisk med bønner og aspargesbønner!


Ja, ikke hel eller levende tunfisk, selvfølgelig. Og aspargesbønna, den der grønne saken til høyre, ser ikke egentlig så opprevet ut. Men det er en digresjon.

Og enda bedre, Pepsi Max med... WASABI!!
Nei, det var ikke ironi.

In other news: Trondheim er en drittby.

Eller, jeg prøver ikke å si at Trondheim er en drittby. Men så er den litt drittby også. Jeg mener, etter å ha vært i Oslo en del ganger de siste årene, blir jeg stadig mer smertelig klar over at vi har jo null og niks av spennende matvareutvalg!

Eller, vi har jo spennende matvareutvalg, det er ikke det jeg prøver å si. Men så er det visst det jeg sier.

Vi har ikke kokosvann, bare den ekle varianten. Vi har ikke Deli de Luca. Vi har ikke mer enn én smoothiebar, og den er ikke i sentrum engang, den er på Solsiden.
Og jeg bare sier det, Bama og Chiquita KAN IKKE å lage smoothie. Jeg kjøpte en sånn smoothie på Rimi her om dagen, og jeg ble faktisk kvalm av smaken. Selv om jeg drakk den opp, men det er bare fordi jeg er grådig.

Faktisk blir jeg skikkelig sur og gretten av mangel på ovennevnte ting i livet mitt.
Helt seriøst. Jeg får (kokos)van(n)vittige abstinenser og ser sånn ut bare jeg tenker på det:

 

Ok, det var kanskje ikke så mange argumenter å slå i bordet med, men det holder for meg! Bare vent, Oslo. Jeg kommer for å omfave deg en dag. Og jeg kommer til å henge i massevis på Oslo S, med blåbær- og ingefærsmoothie i den ene hånda, og Vita Coco med acai- og granateplesmak i den andre. 


 

4 kommentarer

finblogg:)

andrea

07.04.2011 kl.23:34

Hahaha, fantastisk innlegg! Jeg ELSKER frosne boller og chips, jeg spiser det seriøst som snacks anytime. Men Pepsi med wasabi?? Det hørtes skummelt ut, jeg fikk lyst å prøve! Har en hel tube i en kjøkkenskuffe, siden det ser ut som at sushi-kokkeleringen ikke blir noe av, må jeg jo få brukt den på en eller annen måte...? Og IKKE kom til Molde om du synes Trondheim er en drittby, vi har ingenting å by på. Bare fulle fjortiser som bader i fontenen på rådhusplassen.

sjokoladeilomma

07.04.2011 kl.23:38

andrea: Dette må være den mest awesome kommentaren jeg noensinne har fått! Takk :D

andrea

08.04.2011 kl.00:00

sv: hahah, så koselig! :D Mulig jeg er en smule overtrøtt, og for å være helt ærlig - fjortisene jeg pratet om var egentlig meg.. om en måneds tid.. åå så fantastisk det er å være ung og russ.

Haha, jeg lo så jeg GRÅT av innlegget med appelsinskallet forresten. Nå fikk jeg lyst å vise deg bildet av "bollesveisen" jeg og bestevenninna mi lagde! (ser for meg at du har lik humor som oss, ut i fra de svært sjarmerende appelsinbildene)

http://oi54.tinypic.com/10n9x5w.jpg Han hadde kanskje vært litt søtere med ett fjes, da. Men vi var så opptatte av å prøve å ikke dø av latter at vi ikke la merke til det før etterpå. :(

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits