HVORFOR får jeg ikke tak i noe kokosvann?!?!

I forigårs var jeg suuuperduperlykkelig! Jeg strevde i en time for å få bestilt kokosvann. De hadde nemlig en vidunderlig type i Oslo, som ikke finnes her. Til slutt var det endelig kjære Roomie som greide å finne en side som solgte produktet, og gledesstrålende bestilte jeg tre firepakninger! Jeg fikk ordrebekreftelse på e-post og alt var såre vel.

Så ble det i dag. Jeg sjekket e-post som vanlig, og hadde fått en ny e-post fra kokosvannleverandøren. De kunne fortelle at sortimentet deres var tomt for den varen jeg hadde bestilt, og at det var en feil at den var å finne på nettsiden. Derfor skulle de tilbakeføre pengene mine.

Jeg gir vel faen i pengene mine. JEG VIL HA KOKOSVANN! FOR SVARTE HELVETE! HVOR VANSKELIG KAN DET VÆRE?!

Jeg skal steike ta meg fortsette å jakte på det forbanna kokosvannet. Om jeg så må løpe nettet eller byen rundt med kniv og håv!Og hjelper ikke det, så begynner jeg å grine!!
7 kommentarer

anettes krimverden

25.03.2011 kl.12:49

Hehe.. Du har fått en bloggaward: http://anetteskrim.blogg.no/1301051268_bloggaward.html

God helg!

frkreyes

25.03.2011 kl.12:57

Hahahahahaha lattis!
hahah <3 så koselig !

God helg <3

Linn

11.04.2011 kl.16:49

Haha.

Sitter her og drikker kokosvann.. :)

sjokoladeilomma

19.04.2011 kl.22:50

Linn: ÅH. Jeg ble så misunnelig da jeg leste dette at det nesten gjorde litt vondt :p Men nå har jeg fylt opp kokosvann-kvota mi i helga, var i Oslo og kjøpte fire stykker! Oh joy! :D

Sissel SJ

08.06.2011 kl.23:20

De har kokosvann på Life helsekost. Var og sjekka i dag :o)

sjokoladeilomma

12.06.2011 kl.10:48

Sissel SJ: Oi! TAKK <3<3<3 Jeg tror jeg elsker deg!!

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits