Om å våkne... Uten armer? WTF?

Jeg tror jeg sov oppå armene mine i natt. Eller, jeg vet jeg sov oppå armene mine i natt. Det skal jeg fortelle mer om etterpå, men da jeg sto opp så venstre arm sånn ut:

 


Rødstripete, og litt blank og hoven


"I am not yer arm... I am yer mizunderstud zebra!"

Den hadde også sengetøystriper over seg, som man ofte får: 

Jeg pleier vanligvis å sove i en sovestilling som populært kalles fritt fall. Det het forresten et sykt bra Trondheimsband for bare et par år tilbake, men så ble de oppløst. Sucks. Uansett, det er en digresjon.
Altså sover jeg sånn:Innimellom sover jeg også i den såkalte fosterstillingen:I morges våknet jeg klokka 8, en time før vekkerklokka. Da lå jeg verken i fritt fall eller fosterstilling, tvert imot lå jeg sånn som på følgende bilde og klarte ikke å røre meg.

(Hvorfor sover fyren med sokkene på??)


Ja, altså, jeg var jo ikke helt lam da. Jeg kunne vifte med tærne og snu på hodet, liksom. Jeg kunne puste og snakke og blunke... Ja, du forstår hva jeg mener. I grunnen kunne jeg gjøre det meste; det eneste jeg IKKE klarte å gjøre var å... gjøre NOE SOM HELST med armene.

De var totalt daue.

Dette har skjedd før, så jeg flirte litt og liksom kastet litt på overkroppen sidelengs, sånn at armene havnet i en annen stilling. Da de lå strake utover på madrassen kjente jeg blodet strømme supersupersuperfort inn, like voldsomt som denne:De to gangene dette har skjedd før, har vært mer festlige. Ærlig talt ble jeg litt skuffa denne gangen. Jeg dro ikke til meg selv fordi jeg prøvde å flytte meg, jeg var ikke nødt til å prøve å slå av vekkerklokka med munnen.

Man kan vel ikke være like heldig hver gang. Men hvis dere krysser fingrene for senere anledninger, blir jeg veldig glad.

Håper dere får en formidabel formiddag!

Hvilken sovestilling sover dere i, forresten? Har dere våknet på denne måten?

 

 

(Alle bildene er fra Google, jada jada)

9 kommentarer

May Britt

24.03.2011 kl.10:21

hehe, sånn sover eg og ! :D

Lotte - 17år - gravid <3

24.03.2011 kl.10:32

hehe, sover i "fritt fall" jeg også! :)

Pleier å våkne av at håndleddet mitt er som en fiskekake, helt ekkel! Da har jeg visstnok sovnet på den og ikke fått blodtilførsel :p

FrozenMoments

24.03.2011 kl.11:11

hehe.. samme her

Jeanette

24.03.2011 kl.11:43

fritt fall eller foster ;)

liferide

24.03.2011 kl.11:46

fint innlegg, jeg sover også i fritt fall :P skal begynne å følge med på bloggen din! ;D

apekattmamma

24.03.2011 kl.23:59

Hehe du skriver veldig bra!

Nei, ikke våkna sånn tror jeg... av og til noe sover, men det der hørtes jo nesten litt skummelt ut hehe godt du fikk litt blod i armene igjen!

sjokoladeilomma

25.03.2011 kl.00:34

Lotte: Fiskekake, sa du? Det har jeg ikke opplevd tror jeg, men troor jeg skjønner hva du mener :)

sjokoladeilomma

25.03.2011 kl.00:35

liferide: Så artig! Jeg skulle gjerne sjekka ut bloggen din også, men du la ikke igjen adressen!

sjokoladeilomma

25.03.2011 kl.00:38

apekattmamma: Takk! Koselig at du synes det :) Du skriver bra selv, forresten! Digget det siste innlegget ditt!

Har bare opplevd dette tre ganger hittil, og jeg sover alltid på en sånn måte som nesten legger opp til det. Så det skjer ikke så ofte :)

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits