Rema 1000 vs Helios 0-1

Joda, det slo meg i går.

Jeg satt og prøvde å konsentrere meg om å lese Cosmopolitan.
Ikke et vondt ord om Cosmopolitan, jeg tror dette er første gang jeg har vært nødt til å konsentrere meg. Det som distraherte var at jeg var innlogget på blogg.no på pc'en ved siden av meg.

Uansett.

Vegetarburgeren jeg nettopp hadde spist, som for så vidt ikke hadde blitt lagd fra scratch, men fra en pakke fra Helios (helsekost)... Den fikk meg til å innse at jøss! JØSS!

Neida, det er ikke at den var SÅÅÅ fantastisk. Den var veldig god, men ikke helt Sesamburger, bare.

Men som sagt, noe slo meg. Det var at:
Det er lettere å handle en skikkelig sunn middag på helsekostforretninger!

Hadde jeg gått på, tja, la oss si Rema 1000, så har de et enda større utvalg av sunne matvarer der, selvfølgelig. Butikken er jo ti ganger større enn Helios. MEN. Og det er et stort MEN.
Nei, forresten, det er to store MEN.
1. Rema 1000 bugner av 1000-vis av fristelser. For å nevne noe: Frossenpizza (siiiikkkkle). Det gjør det ikke på helsekostforretninger, virkelig ikke. Med mindre du har en syk, syk fascinasjon for absurde typer mørk sjokolade, med cayenne, for eksempel (som jeg har kjøpt og elsker! Siiiikkkle!!)
2. På Rema 1000 har du sannsynligvis prøvd alt (JA, BOKSTAVELIG TALT ALT!! Eller altså, du skjønner hva jeg mener!). Dermed vet du godt hvilke matvarer du unngår og hvilke du innerst inne har mest lyst på! (siiiikkkle).
På helsekostforretninger, derimot, har du sannsynligvis ikke prøvd noe (NEI, BOKSTAVELIG TALT INGENTING!! Eller, eh.). Da unngår du ingenting automatisk, og hjernen din kan ikke i samme grad lure deg til å velge noe annet enn du hadde tenkt.

Dette er virkelig genialt. Jeg tror jeg skal bli filosof. Kanskje jeg må promotere meg selv i så fall, for jeg tviler litt på at diverse filosofiske tidsskrifter vil oppfatte meg seriøst nok. Med tanke på alle trippelvokaler og kvadrippelkonsonanter, halvdårlige vitser og hjernedød tankegang som man ser over.

 

Nå har jeg ikke noe mer å si om den saken. Sååå. In other news, her kommer noen bilder av lommebøkene som roomie lager. Disse to har hun laget til meg :D

Roomie er en herlig person på alle måter. Det er mer enn fine lommebøker med henne, for å si det sånn. Så i morgen skal jeg lage et eget innlegg til henne! Det blir stas. Følg med, da vel!

Bare for å illustrere:Og ja, jeg kommer til å bruke det samme bildet i morgen. Det gjør ikke noe, vel?
Har du noe imot gjenvinning, lism?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits