God Morgen, Norge!

Det er fredag, eller onsdag, eller mandag, eller hva faen. Det er en helt vanlig dag, en ganske fin en også.

God Morgen Norge. Unnskyld meg.
De gjør stor nyhet ut av følgende: Kvinner har de siste 30 åra hatt større sykefravær enn menn!
Først tenkte jeg ikke videre over det, tenkte bare: Jaha, ja. Enda mer syndebukk-statistikk.
Men så sa roomie: MEN HVA FAEN. Og så sa hun at: Det er jo ikke noe rart at det er snakk om de siste 30 åra, ettersom svært få kvinner faktisk var yrkesaktive før den tid! Og så sa hun at: Det er jo en kjent sak at kvinner oftere blir hjemme med syke barn enn menn. Og kvinner blir gravide! Og kvinner forventes å ha en karriere. Hva er resultatet av det? Jo - at flere og flere kvinner har blitt aktivt med i arbeidslivet, og har samtidig begrenset med tid før de ikke lenger har mulighet til å få barn.
Selv kom jeg til å tenke på menssmerter og evt. andre hormonelle plager etterpå.
Og det irriterer meg nesten i stykker at ingenting av dette blir nevnt i tv-sendingen! God Morgen Norge blir sett av tusenvis, og nå tror kanskje alle seerne at kvinner har blitt LATERE de siste 30 åra! Når det ikke handler om det i det hele tatt! Og når dette ikke burde ha vært en diskusjon engang, det burde vært allmennkunnskap!

Ellers: Det er flere nyhetssendinger som inkluderer Marit Bjørgen. Åh, helten min. Ikke som i jeg-vil-bli-som-deg, eller jeg-kan-identifisere-meg-med-deg-fordi-jeg-også-står-på-ski. Nei, jeg har ikke engang ski.

Uansett, i God Morgen Norges sending, var Fred Børre Lundberg i studio. Altså shærsten til Marit Bjørgen. Jeg kjente sjalusien brenne såpass i brystet, at jeg ikke synes at Fred Børre trenger å være med på dette bildet!


http://media.aftenposten.no/archive/00798/OL-FEST__tittel-spb_798708x.jpg

Hmm. Jeg tror jeg har brukt de fleste innleggene her i det siste til å psykoanalysere meg selv (Jfr forrige innlegg om å "ikke få sove"). Denne gangen også: Årsaken til at jeg sitter her nå og legger ut i vidt og bredt om God Morgen Norge, er at jeg ønsker meg så inderlig anerkjennelse for at jeg har greid å stå opp før klokka 7! Pleeease? :-D

Vil dere høre en vits, forresten?

FrPs miljøpolitiske talsmann! Hahahaha!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits