Fridas flammehav

Hvis du spør meg hva yndlingsbloggen min er, er svaret såre enkelt.

Bloggen til Frida stjal hjertet mitt fra første sekund. Det endte med at jeg satt og leste i timevis.
Bloggen handler om spiseforstyrrelser, men skiller seg veldig fra andre blogger med dette temaet - fordi innleggene alltid dreier seg om et kjempespennende tema relatert til spiseforstyrrelser.

Et av favoritt-innleggene mine: En kakebaker med rumlende mage og tårer i øynene.

Som om ikke det er nok, har denne jenta et ekstremt fengslende språk. Jeg er sikker på at hun lett kunne ha fått utgitt en bok om hun ville. For: Uansett hvor langt et innlegg er, leser jeg hele. De blir aldri så lange at jeg ikke gidder. Og jeg pleier stort sett å bare skumlese i blogger!

Hun har 78 tilhengere bare på Bloglovin', så det er ikke bare noe jeg tror. Det at bloggen er helt rå. Jeg anbefaler den. Veldig.

Én kommentar

Frida S.

20.02.2011 kl.21:20

Oi, takk tusenmillioner ganger!

Ble litt nervøs da jeg så dette innlegget dukke opp i ''venners innlegg''-lista mi... og er det enda :b

Men som sagt, takktakktakk :>

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits