Jeg skal bli fashion-flinkere!

Ikke som i Det Nye eller ELLE, nei. Selv om jeg abonnerer på ELLE. Langt derifra.
Og ikke som i Hjemmet, nei. Gud forby.

Nei, jeg skal rett og slett bli mer flink til å være kreativ i klesveien!

Og nei, dette er for én gangs skyld ikke en rosablogg-parodi. Da hadde det stått i overskriften. Nei - this is me speaking!

1. Hurra hurra hurra hurra hurra! I månedens ELLE sto det at det var in med knæsjfarger, både i klær, øyeskygge og leppestifter. Riktignok var leppestiftfargene på bildene ganske vanlige. Ikke ordinære, men ikke så fryktelig spreke heller; de var lilla og rosa og knallrøde, liksom. Poenget er: Det inspirerte meg til å teste ut leppestiftfarger som mintgrønn, blå og gul! Ragnaråkk, hei her kommer jeg! Hurra hurra hurra hurra hurra!

2. Uuuuuuutringning! Altså utringning! På et plagg som faktisk er tilpasset min (ikke-eksisterende?) puppestørrelse. Eller altså, jeg er jo ikke flatbrystet, men det virker ikke som om puppene mine skal få være med i klesbransjens lekegrind. Finner jeg utringning, kan du banne på at plagget enten henger ned når jeg lener meg forover, sånn at alle får klar utsikt til hele godterihylla - eller at plagget faller av når jeg beveger meg fordi puppevidden er for smal til å holde plagget oppe. Stress.

3. Nye typer klesplagg, i motsetning til bare nye klesplagg. Jeg skal bli flinkere til å kjøpe ting jeg ikke har flust av fra før. For eksempel noe med skikkelig utringning, som nevnt over. Bukser som ikke er dongeri eller haremsbukser. Posete t-skjorter. Hippieskjørt, miniskjørt som ikke gir meg dritsvære hofter. Florlette bluser uten ermer, eller uten puffermer. Transparente plagg, dyreprint, avanserte mønstre. Pop art-inspirert, østen-inspirert. Og snekkerbukse -snekkerbukse, da dere!

4. Tekstilmiks! Awesome, ass!

5. Tilbehør! Hodeplagg, sløyfer, blonder, belter, sko, smykker, strømpebukser, strømper, tights.

6. Mer variasjon innen sminke! Jeg gjør jo det samme hver dag, for søren. Kanskje lipliner ikke var helt borti natta likevel? Og hva med neglelakk?

7. Identifisere hva jeg kan gjøre med plagg jeg ikke trives helt i. Bør noe klippes i? Skal jeg sy fast et perlebroderi på den hvite skjorta, kanskje?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sjokoladeilomma

sjokoladeilomma

26, Trondheim

Dette er en body-positive blogg, et fristed for egenkjærlighet. Jeg er veldig engasjert, og jobber for et bedre samfunn der pasienter med spiseforstyrrelser ikke feilbehandles, der ingen diskriminerer andre på bakgrunn av vekt, og der pasientdeltakelse er mer tatt i bruk. Instagram: @coraline345 DISCLAIMER/ANSVARSFRASKRIVELSE: Jeg er ikke utdannet innen medisin! Selv om jeg gjør mitt beste for å presentere ekte fakta, er jeg bare et menneske. Alt jeg skriver er åpent for diskusjon. Jeg vil be deg om å bruke informasjonen her inne som mulige sannheter, og å kun omsette til handling det du vet vil gjøre deg godt. DU HAR ANSVAR FOR DEG SELV OG DIN EGEN HELSE. Jeg svarer på kommentarer. Alltid. E-post: croithe@gmail.com (Merk emnefeltet "Sjokoladeilomma")

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits